DU bliver en del…

Vil du være den, der fortæller andre, hvad det vil sige, at deltage på en Mini Camino ? På siden her, finder du billeder og resume fortællinger fra forskellige ture. Du kan også læse de kærlige beskeder fra deltagerne i gæstebogen. Jeg er dybt taknemlig, for deres ord tæller mangfoldigt meget mere end mine. Her kan du se, hvad det vil sige, at deltage på en MINI CAMINO.

Gitte skriver:

Kære Karina, en fantastisk Mini Camino med dig er som en rejse gennem naturen og historien. Her er højt til loftet, – den ene dag  føles det som at være med i ”Hobitten”, for den næste dag at være med i ”Hulebjørnens Klan”. Benene blev brugt – sjælen blev fyldt  op – og de 3 dage bare fløj af sted. Balsam til krop og sjæl. Tak for nogle uforglemmelige dage sammen med dig, hvor du på bedste  vis havde kombineret turene, så vi fik set lidt af alt det Gardasøen og området byder på. Endnu en gang af hjertet tak.
Gitte

Mini Camino resumé 28/9-5/10 2017

Det er med smil i hjertet, årets sidste Mini Camino slutter. En uge, med 100% mor og datter tid, og 5 vandredage er vel overstået. Jeg beundrede især deres evne til bare at 'være'. Være i roen på de smukke stier, de har betrådt og deres jordnære måde, at være på. Smukke som solen. Vandets rislen ved de gamle vandfald, at spise medbragt panino under broen, lige midt i åløbet, stier der føltes som lange grønne tunneller, mærkelige dyr, at ligge på maven, og kigge ud over kanten, af en fritfalds udsigt, der giver sug  i maven, at lave søstjerne figur, det man fik sagt og ikke sagt, ro og nærvær… er alt sammen ingenting og ALTING… Alt efter hvad  man selv ligger i det. Akkurat som i livet… Jeg er taknemlig for, at de valgte at holde deres uge, lige præcis, her hos mig. Tak fordi i kom!

Mini Camino resumé 22-26/9 2017

Endnu en helt igennem skøn gruppe har krydset min vej. 4 herlige tøser, der har kendt hinanden gennem 24 år, er noget helt specielt,  t få lov til, at opleve. Venskab i særklasse. Respekt og forståelse af forskelligheder og accept af det der er. 3 vidt forskellige ture, 4 vidt forskellige piger, alt samlet i 1 eventyr. Vi var i Hobitternes land, hvor vandrestavene fik navn, skyer og bjerge blev til fantasifigure i solens skær. Selv lanternen vi sendte afsted, hilste af med 2 glimt, inden den brændte helt ud, som en sidste hilsen, langt ude over Gardasøens blanke vand. Jeg er blevet forkælet og mere til, og ved jeg betræder en heldig sti… jeg er taknemlig, mit bette hjerte er fyldt af glæde. Tusind tak fordi i kom, og satte et smukt præg på denne Mini Camino.

 

 

Hanne digter

Ved Gardasøen blev vi rystet sammen
fordi Karina havde givet os rammen
Vi vandrede på smukke bjergstier
og pjattede som unge teenager piger.
Vi holdt øje med hinanden, vi stoppede op –
tog billeder – drak vand og hvilede vores krop`
Vi kunne glæde os sammen over den storslået natur
Caminoen gemmes i mit hjerte – den var ren Bravour.

Hanne skriver:

Jeg kan anbefale en Minicamino som en gave til dig selv. En gave, som du – når du får den – ikke 100% ved hvad indeholder eller indebære. En gave du på stedet pakker lidt op hver dag, og bliver glædeligt overrasket. Når du går i seng om aftenen, træt og lykkelig, glæder du dig igen til næste dag, for at åbne lidt mere af pakken. Når den er helt åben, så overvældes du af en stor  overraskelse over, hvor meget du egentlig kunne med din krop, og hvor store naturoplevelser har brændt sig fast på din nethinde og i  din erindring. Jeg er 67 år, og anede ikke hvad min Minicamino gave indenholdt, andet end at vandre. Jeg blev så glad og  overrasket over mig selv, men også over hvor let det var at lære andre kvinder at kende, og hvor sjovt og befriende det var, at være fælles om sådan en veltilrettelagt Minicamino. Det kan helt sikkert anbefales. Hanne

Anette skriver

Det har været en fantastisk tur – og jeg er så glad for at have mødt dig. Jeg ser stadig mig selv vandre på en sti med dufte og søen på  en ene side. Ih hvor har jeg nydt at være dernede – og jeg har mange gode tanker med hjem fra vores snakke og bare det at  tænke over livet, mens jeg havde tid til mig selv
Knus og kram Anette

Mini Camino resumé 14-18 september 2017

Der stod jeg på torvet, mens mine 9 fantastiske piger rullede afsted, med trutmund og fingerhjerter trykket mod bussens duggede  ruder. Fuld af spilopper, godt humør og skønne drillerier, indtog de ikke bare Gardasøen, men også mit hjerte. Glade og sprudlende  har de gennemført 3 dages vilde udfordringer. Det var hårdt, ben hårdt, drøn hamrende hårdt, men de var så super seje hver og én,  at de kan nedlægge hvad som helst, med en lillefinger, efter disse dages anstrengelser. Eventyret er ovre, men jeg tror, de alle bærer  Mini Caminoen med sig, i hjertet. Disse piger kan man ikke putte i en kasse, men de kan alle gå ind under kategorien af dansk  dynamit og sande vikinger, der udviste hjertevarm soulsister kærlighed i aller smukkeste stil. TAK fordi i kom og satte kulør og  det lækreste krydderi på de rammer, jeg havde skabt, for jeres Camino

Maj-Britt skriver:

Skønne Karina. Hjemme igen i regnvejr men med masser af solskin i krop og sjæl ❤ 1000 tak for dig, caminoen og for alle de  smukke oplevelser. Jeg har nydt den fantastiske smukke natur, din varme og interesse, stilhed, eftertænksomhed, refleksion og ikke mindst en masse grin. Maj-Britt.

Mini Camino resumé 5-9 september 2017

Ssssh… Den mest stille camino nogen sinde. Ikke fordi der var noget galt, der var bare helt naturligt masser af tid til bare at være. Der var en smuk indre ro i pigerne på denne Camino. Og ta ikke fejl, når de først åbnede munden var de både fjollede og rappe i  replikken. En camino i 31 grader og fuld af held. Hvis vi var i tvivl om det før… så kan vi nu være 100% sikre på, at vi er og forbliver ALTID heldige piger! Og så er det bare ikke alle, der får serveret morgenmad, af en tjener i nattøj. 😉 TAK for skønne, hyggelige dage, med god energi, smil på læben og super seje km i benene

Mona siger :

At vandre med dig er en gave. Jeg er taknemlig over endnu engang at være en del af din Mini Camino. Du kan bare det med at finde de skønneste spots. Er fyldt med varme, glæde og ømme ben – men rig på ALT i mit hjerte.

Helle siger :

At deltage i Mini Caminoen er noget helt specielt. Naturen er fantastisk, men uden Karina ville det slet ikke være samme oplevelse. Hun har en helt speciel empati og lever sig ind i ønsker og behov, langt mere end hvad man kan forvente. Hun har også en helt speciel sans for naturen, opfanger scenerier, dufte og lyde på en helt fantastisk måde. Hotellet hun bruger, er en perle i byen. Den har en fredfyldt have med dejlig pool til afslapning. TAK for en skøn tur.

Camino resume 16-21 maj 2017

Tak… fordi endnu en smuk sjæl krydsede min vej. En Mini Camino solotur med udfordringer på den anden side af comfort zonen, der fremtryllede vilje og mod. En glæde, en følelse af sejr og en highfive der giver genlyd i dalen forever. Smuk natur, og masser af plads til at være den man er. Autentisk og helt nede på jorden. Tid til at klappe et æsel og tænde lys i kirken. Der er noget særligt ved at dele et tørt stykke brød eller få lov til at smage en andens raw bite bar under et vandfalds brusen, og se en flyvende lanterne blive slået til jorden af et vindpust for derefter at lette… og så er det vist første gang jeg er blevet passet SÅ godt på. Tak for nogle dejlige dage i smukt selskab.

❤

 

Camino resume 2-6 maj 2017

Min første Mini Camino med kun én deltager, viste sig at blive et smukt eventyr. Et møde med en lille, stor “viking”, fuld af eventyrlyst, vildskab, visdom og et skønt syn på livet. Det har været lærerigt og helt fantastisk selskab. Jeg er slet ikke i tvivl om at oneman caminoer skal på programmet. Jeg fulgte mine fornemmelser, og vidste straks, at vi godt kunne smøre lidt ekstra udfordringer på de 3 dages vandring. Det faldt i god jord. Glad pige, strålende øjne, fuld af power og sund energi. Dalen, gamle vandfald, vi kravlede ned og stod under det vildeste brus. Et par blandede dage med en del regn, kunne ikke vippe hende af pinden. En bøn om godt vejr til sidstedagens bjergbestigning gav solskin hele vejen op til den 1600 meter høje bjergtop. Vi lagde os på en stor sten med fritfalds udsigt og spiste en medbragt panino. Simpelt, men helt fantastisk. Jeg sendte en glad (og lidt træt) pige hjem, med et smukt eventyr i lommen. Fuldt ladet op af ægte høj frekvens fra naturens multi mange megahertz. TAK fordi du kom herned og delte så meget af dig selv

Annette siger:

Tusind tak. Det har været en kæmpe stor og smuk oplevelse. Jeg tager hjem med indre to og positivt sind. Jeg har set/været de mest fantastiske steder. Tak fordi du gjorde hver dag helt perfekt, ved at skabe de smukkeste ture, der passede lige netop til mig. Det har været pragtfuldt. Vi ses igen!

Lene siger :

Det var mere/bedre/større end jeg overhovedet havde drømt om – Jeg har allerede lovet mig selv at gøre det igen.

 

Camino resume 26-30 april 2017

Årets første mini camino er vel overstået. Jeg føler mig heldig på alle tænkelige måder. Man kan sige, vi fik det hele! Først regn og knæhøje skyer, så vinden, der blæste uvejret bort for at give os en skøn dag i smuk solskin. Selv blæsten lagde sig, da lanternen blev afsendt som afslutning på denne camino. Blid morgen yoga løste op i de ømme lemmer. Vejret viste os Gardasøen i adskillige nuancer og temperaturer og deltagerne var en samling smukke sjæle, jeg ikke kunne ha valgt bedre. Jeg glæder mig over, hvor dejlige mennesker, jeg har mødt, det var fantastisk at følge forandringen og den gode kemi, der blev skabt over 3 dage i en hjertevarm 12 mands gruppe. Jeg ønsker der skal være plads til alle, så det var skønt at se, hvordan de på kryds og tværs af gode snakke, ikke kun nød, men også hjalp hinanden med turenes udfordringer. Regnen stopper altid, tøjet tørrer igen og himlen bliver atter blå…

Charlotte skriver :

Først og fremmest vil jeg sige at det har været en helt og aldeles pragtfuld tur. Min første vandretur blir ikke min sidste. At vandre i den skønne natur og bare nytde de smukke omgivelser er mere genopbyggende for ens sjæl og legeme end noget andet jeg har prøvet. Så jeg vil helt klart anbefale andre at tage afsted. Kodeordene må være ro, lykkefølelse og genopladning. Jeg elskede dine små fortællinger/anektodet om de steder vi kom forbi og din meget omsorgsfulde måde at være på. Så kære Karina, tak for en meget stor oplevelse og for at hjælpe mig til at opdage en helt ny verden. Jeg har tidligere holdt ferie på en solseng under en parasol, men efter denne tur er jeg kommet hjem med en følelse af ro og overskud som jeg ikke har prøvet før. Knus og på gensyn.

Jette skriver :

Jeg er så taknemlig og rørt, tårene får frit løb. Jeg glædes gang på gang når jeg lukker øjnene, og kan se de skønne stier, farverige bjerge samt mærke roen i sjælen. Caminoen vil for mig altid stå som en uforglemmelig oplevelse. Af hjertet tak og på gensyn.

Asta skriver :

I september måned i år har jeg oplevet noget helt unikt. Jeg har været på en Mini Camino ved Gardasøen under Karinas kærlige vinger. Det har givet mig så megen glæde og gode oplevelser at jeg hver gang jeg tænker tilbage på det mærker smilet komme frem. Naturen er fantastisk, luften er ren og klar og livet har et helt andet tempo dernede. Jeg går allerede og tænker på hvornår jeg kan komme afsted igen – det var en oplevelse for livet.

Camino resume 25-29 oktober 2016

Wow !!! Årets sidste Mini Camino er slut, og endnu engang lægger glæden sig, som et blødt tæppe omkring mig. 3 fredfyldte dage med fantastiske deltagere, der hver især har gjort dybt indtryk på mig og som på sin helt egen måde, gør verden til et smukkere sted at være. Vi har travet, svedt, grint og mærket fredden helt ind i hjertet. Vi har siddet på kanten af de gamle mure, med benene dinglende ud over kanten og summet – Pakket ind i r…oen, for derefter for fulde lungers kraft at råbe Halleluja og Amen, ud over bjergkanten… Der blev soppet i Gardasøen og selv i oktober kan man få brug for bøllehatten. En lanterne der gik i flammer allerede inden den blev sendt afsted… Tro mig, der var power bag de ønsker og løfter der skulle sendes afsted. Et nyt forsøg og den svævede smukt afsted, og vi fik afsluttet Mini Caminoen med et varmt kram på stranden. Smukt smeltede de ind i de varme efterårsfarver, de var ét med naturen. Vi kunne ha gjort det uden at tale… der var så meget “feeling” i luften – og på sidste tur hjem i bilen, føltes det som om, den var ved at sprænge, af al den gode energi og afslappethed. Jeg jubler stille indeni… taknemlig for den lækre følelse, og heldigvis er det én af dem, jeg vil gemme i mit bette hjerte. Tøser,TAK fordi i krydsede min vej

Camino resume 13-17 september 2016.

En Mini Camino er lidt som at se på livet… Der kan være med- og mod vind, op og ned af bakke, men hele tiden muligt, at få øje/sætte fokus på noget smukt. Vi bestemmer selv. 😉 Smukke var denne uges Camino deltagere, både indeni og udenpå. Jeg er så stolt, glad og taknemlig for mødet med denne lille gruppe. Fuld af eventyr lyst til livet og indre visdom i særklasse. Jamen jamen … og så sang de i bilen, “vennesangen” den der… det er rart, at være alene men… det er bedst, at ha en ven. Det var også på denne Camino, at highscoren på alderspræsident posten blev ringet ind. 71 år. Jeg har stadig armene oppe over hovedet af begejstring. Nu tør jeg ski godt sige, at en Mini Camino ikke har nogen alder.
Jeg vil mindes det grønne lys i lanternen, da den steg op og drog afsted ud over Gardasøen, med ”det” vi hver især sendte afsted… fuldmåne, vandets klukken mod søbredden, hele følelsesregistret var repræsenteret sammen med verdens sejeste piger, i den lille afsides krog på stranden… Tusind TAK til jer alle, fordi i kom, og gav mig og hinanden, et smukt stykke af jer selv.

Stella skriver :

Skønne dage i september ved Gardasøen. Det her burde alle gøre. Tre dages vandring ved Gardasøen arrangeret af Karina er balsam for sjælen. Alt var perfekt tilrettelagt lige fra vi ankom i lufthavnen til vi blev returneret igen. Vi – 5 forskellige kvinder, som ikke alle kendte hinanden – skulle ikke foretage os andet end at bruge benene og nyde de skønne omgivelser. Karinas begejstring over det sted hun lever smitter omgående og vi havde nogle glade hyggelige dage i og omkring Toscolano-Maderno i supergodt selskab.

Gitte skriver :

At gå en Mini Camino med Karina er noget af det bedste jeg længe har gjort for mig selv. At 3 dage i et par vandrestøvler kan gøre, at man kommer hjem igen, sprængfyldt med energi og glæde, det er jo nærmest utroligt, men det var hvad Mini Caminoen gjorde for mig. At vi som gruppe så også på alle måder fandt fælles fodslaw og både kunne fjolle, grine, være stille sammen og bare nyde at være lige der, i nuet, det var fantastisk. Trænger du til at få ny energi, tid til at tænke gode tanker og bare have fokus at at være i nuet i de mest fantastiske omgivelser, så kan jeg varmt anbefale at du finder vandrestøvlerne frem og sætter kursen mod Maderno og Karina. Det var min første minicamino og det bliver helt sikkert ikke den sidste.

Mona skriver :

Kæreste Karina. Sjældent har jeg mødt et menneske som besidder så meget varme, ydmyghed og respekt for andre mennesker som dig. Det er en gave at møde dig. Jeg har nydt hver eneste stund i dit dejlige selskab og nydt at betræde de stier, som du så smukt har udvalgt. Jeg lod mine tanker vandre og fik ro i sindet. De mange møder med symbolet hjerte på et blad, en sten, i gitteret på et stakit – giver mig troen på kærligheden. Kærligheden til mig selv og på at den vil komme til mig i mødet med den rette mand. Mine tårer i lufthavnen fortæller mere end ord, det var svært at forlade noget så skønt. Men det bliver helt sikkert et på gensyn til dig, din mand, bjergene og Gardasøens smukke ånd. Du har givet mig den smukkeste oplevelse såvel for øjet som for sjælen. Tak fordi du er dig.

 

Lissi skriver :

Har du brug for nogle dage væk fra hverdagen, væk fra huskesedler, væk fra deadlines osv – så er Mini Camino en god måde at få ny energi. Det at vandre og samtidig se så meget smukt – kan kun få én til at slappe helt af og give sig hen – slippe kontrollen. At kombinere fysisk aktivitet + god mad + fantastisk guide (Karina) – kan kun siges med 2 ord. PRØV DET !!! Jeg giver de varmeste anbefalinger – Kærlig hilsen Lissi.

Camino resume 8-12. september 2016

Hver gang en Mini Camino er slut – kan det mærkes i kroppen. Benene JA men også i mit bette hjerte. For de skønne sjæle, jeg er så heldig, at møde på min vej… napser et stykke af det, hver især. Jeg bliver så betaget af deres historier, deres mod og den måde de er på. Det var super seje og meget glade/positive piger, der fik mig til at svede af grin. Jeg er faktisk lidt overrasket over, hvor højt energiniveauet blev, af denne skønne kombination – det var ren dynamit ! Vejret leverede sit allerbedste… 32 grader i september, gav anledning til at solcreme og bøllehattene blev luftet…  TAK for nogle skønne, herlige og kærlige dage.