Trænger du til en pause

- og lidt eventyr?

Mini Camino

ved Gardasøen
Tryk her for at få fat i mig

En uforglemmelig rejse venter dig...

Fred helt ind i hjertet

Malerisk natur, ældgamle bjergbyer, vandets rislen, rå klipper, grønne enge, olivenlunde, citron plantager, vinmarker og fritfaldsudsigter, der tager pusten fra dig. Jeg kunne blive ved… solskin, knaldblå himmel, fuglekvidder, og fred helt ind i hjertet.

10Det er ikke nogen hemmelighed. Der sker noget indeni, når man hopper ud af hverdagens stressede trummerum. Her bliver der plads til noget andet, noget med mere værdi, mere kærlighed og en helt anden energi. Det er sundt for sjælen, og du får brugt alle sanser. Her arbejder det indre helt af sig selv, du skal bare være.

Jeg vil elske at se dig hernede – og være en del af din camino…

No stress

På en camino er der budskaber, indsigter, healing og fred i hele processen. Du har tid til at få øje på selv de helt små, men smukke øjeblikke og værdsætte dem. Det handler om stilhed og bevægende scenerier. Det er afslapning, selvfordybelse og nærvær. Du når helt ned på “no stress” på det ellers så heftigt opspændte speedometer.

DSC_0108

 

Her vil du med sikkerhed, opnå en helt speciel energi. Den opstår, fordi du giver tid og plads til den. Dit smukke indre vil røre på sig, og du vil mærke en fantastisk forandring indefra. Det er responsen, når du vælger at gøre netop denne gode gerning – for DIG.

Din rejse

Man behøver ikke at være spirituel eller religiøs for at tage på en camino – vil du være god ved dig selv, og trænger du til at geare ned, er denne camino i naturen sund medicin. Du sætter selv din intention for caminoen… for din ”rejse”. Dét, du bestemmer dig for at tage med, undersøge, arbejde på og heale, finder sted, fordi du giver lov til det. Hvad end det handler om – eventyrlyst, sportslig udfoldelse i naturen, kærestesorger, stress, trang til en pause, søgen efter dit sande jeg eller tankemylder – så er DU velkommen, lige præcis som den, du er – med din visdom og den rygsæk, du har pakket gennem livet.

Jeg går med – jeg vil elske at være en del af din camino, om det bare er 5 min. følgeskab, en god snak eller et kram, hvis energien eller modet slipper op. Jeg har lyst til det, og mit hjerte brænder for det.

Højt til loftet

Der hører også en speciel oplevelse med i caminopakken. At sidde i mørket ved Gardasøens bred og høre vandets klukken, er lidt som at træde ind i et fredeligt rum med højt til loftet. Den sidste aften mødes vi på stranden. Vi sender i fællesskab en flyvende lanterne afsted. Hver især sender vi ”det, vi vælger” afsted, med lyset i mørket… altså din helt egen hensigt eller intention. Måske har du på din camino fundet noget, du skal sige farvel til – eller måske sender du et smukt og intenst ønske afsted… det kan også være et løfte til dig selv… DU bestemmer.

Jeg vil elske at se dig hernede og være en del af din camino, din rejse…

09

Complet Camino Pakke :

  • 4 nætter på hotel
  • ½ pension
  • 3 hele vandredage
  • lanterneafsendelse
  • lufthavnstransfer til/fra Bergamo lufthavn
  • lille rygsæk med frugt, nøddebar og vand

Pris: 4.200,- kr.