Hun er den eventyrer

vi andre drømmer om at være

Karina Isselin Mogensen

Født i 1973 og bosat ved Gardasøen siden 2006

Mine leveregler er få…

Det handler allermest om, at krydre hver dag med lidt eventyr, følge mit hjerte, og have fokus på intuition og livsglæde… og så elsker jeg at vandre. Indsigterne lander som stjernestøv, der drysser ned fra himlen. Tingene falder på plads indeni og livet giver ny mening, så resultaterne kan begynde at tage form. Når der er ”hul igemmen”, bliver det, jeg ”kalder på” til virklighed, og så føler jeg, at jeg er ét, med mit indre.

Jeg valgte eventyrvejen

Jeg kom fra bonede gulve, god løn og høje hæle. Det var lidt som at køre på motorvejen, bare derud af. Men parallelt, snoede der sig en smuk og uforudsigelig eventyrvej, der kaldte på mig. Jeg tog mod til mig, og så drejede jeg fra. Den dag jeg valgte at blive EVENTYRER på livstid – slog alle de små snore i det store livsbillede, som vi alle er en del af, gnister i den anden ende. Lidt som en kortslutning, for det var stik imod alt det, jeg havde gjort, lært, tænkt og levet efter. Og den dag jeg bestemte mig for, at den beslutning var helt okay, at det var der ikke noget forkert i at være, begyndte de små snore, at flette sig med de rigtige mennesker, steder og løsninger, alla små mirakler, der dukkede op på stribe… Tingene begyndte at lykkes for mig. Det hele faldt lige så stille i hak, og jeg kan justere på det, hver eneste dag, med små handlinger, for at komme nye drømme endnu tættere. Jeg har knækket koden. Mit liv er et eventyr – og jeg elsker det.

 

 

Mit kald

Jeg har fundet mit kald, hvor jeg giver andre en smuk og livsbekræftende oplevelse, og samtidig møde de mest fantastiske mennesker, når de krydser min vej, eller bliver hængende, fordi vi skal opleve mere på livets glade landevej, sammen. Jeg elsker naturen. Det er sjælens legeplads. Det var på en støvet sti, med smuk udsigt og højt til loftet, jeg første gang hørte min indre stemme… “Pssst”… “Du skal stoppe med at flygte”… “Følg dit hjerte…” Det var også her, jeg for alvor fik øjnene op for, at livet ikke behøver være hårdt arbejde, for få timer i døgnet, der er fyldt med stress og jag. Nu er tiden inde til at hjælpe andre med at fange deres indre stemme – lytte til den, følge den og huske at leve eventyret.

Fra bonede gulve til vandrestier

Jeg har haft en lederstilling med ansvar for 450 ansatte i mange år, har taget flere lederkurser, en coachuddannelse, et intensivt clairvoyance kursus, og er i gang med et mindfulness studie, men det er helt sikkert livet, mine erfaringer og indre visdom, der har lært mig mest. Jeg bor ved Gardasøen. Jeg lever i og af naturen. Jeg forsøger at byde migselv på mindst én camino om året, ud over de mange korte eventyrs /opdagelses rejser jeg tager på. Min aller første tur var Danmark – Italien (Gardasøen). Selvom det var fra en cykelsadel, så var det her, jeg opdagede, at jeg skulle beskæftige mig med at arrangere Mini Caminoer. Simpelthen for at andre også kan få en smagsprøve af den livsbekræftende oplevelse, det er, at være væk hjemmefra, omgivet af smuk natur og med højt til loftet.

For det er dér, udenfor de faste rammer og rutiner,

vi finder den direkte linie til vores indre.