Det er let at tage på Mini Camino. Egentlig skal du blot koncentrere dig om at være.

Når du booker en Mini Camino – så er du i sikre hænder. Du blir hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Turene er tilrettelagt så vi gør stop på små hyggeligt tavernaer ved frokost tid. Du møder de andre deltagere ved et velkomst møde på ankomst dagen. Hotellet er vores base, dvs. du behøver ikke at slæbe på en stor ekskursionsrygsæk med telt og sovepose.

Nedenfor finder du alt, hvad du behøver at vide…

 

 Ture i 2024  

25-29 Marts 2024 Camino & Gastronomi, hvoraf der på 1 af dagene er indlagt 8 pitstop med mad og vin.

29/3 – 2 April 2024  Camino 3 toppe /3 kors – Wild tour ved Gardasøen

3 – 7 April 2024  Camino My Hood ved Gardaseøn (passer med fly fra både Bll og Kbh) 

8 – 12 April 2024 Camino My Hood ved Gardasøen ( passer med fly fra Kbh)

13 – 17 April 2024 Camino My Hood ved Gardasøen (passer med fly fra Bll)

22 – 26 April 2024 Camino My Hood ved Gardasøen (passer med fly fra Kbh)

22 – 26 Maj 2024 Camino My Hood – den ene dag går vi på opdagelse efter vilde peonia blomster i bjergene (passer med fly fra Bll og Kbh)

27 – 31 Maj 2024 3 dages SCOOTER TUR  –  NYT på programmet (vi kører til skønne perler i bjergene, på lejet scooter)

12 – 16 Juni 2024 Camino på Monte Baldo med 1 overnatning i 2000 m højde (passer med fly fra Bll og Kbh)

17 -21 Juni 2024  Camino i Val Camonica (på stier i 2-3000 m højde, bjerg rododendronen blomstre) (passer med fly fra Kbh)

22 – 26 Juni 2024 Camino i Val Camonica ( på stier i 2-3000 m højde, bjerg rododendronen blomstre) (passer med fly fra Bll)

13 -17 Juli 2024 Camino & Gastronomi i Val Camonica – hvoraf vi på 1 af dagene deltager i et festarrangement med pitstop og festlige indslag 

17 – 21 (24) Juli 2024 Camino Vioz – bestigning af Monte Vioz i 3645 m højde hvor vi overnattter i bemandet rifugio på toppen 1 nat

ønsker du 6 dages vandring i stedet for 3,  i mit 2. paradis, kan turen forlænges til 24 juli. 6 vandredage med 1 overnatning på toppen af Vioz, 2 overnatninger i forskellige rifugioer og resten på hotel i byen Ponte di Legno.

24 – 28 (31) Juli 2024  Camino Vioz – Bestigning af Monte Vioz i 3645 m højde hvor vi overnatter i bemandet rifugio på toppen 1 nat

ønsker du 6 dages vandring  i stedet for 3 i mit 2. paradis, kan turen forlænges til 31 juli. 6 vandredage 1 overnatning på toppen af Vioz, 2 overnatninger i forskellige rifugioer og resten på hotel i byen Ponte di Legno.

 28 – 31 Juli 2024 Camino i Val Camonica med 2 overnatninger i rifugio – KAN KOMBINERES MED BESTIGNING AF VIOZ

24 28 August 2024 Camino & Gastronomi hvoraf der på 1 af dagene er indlagt 8 pitstop med mad og vin.

2 – 6 September 2024 Petit Camino – med let vandring for dig der ikke kan vandre så langt og med små skavanker. (passer med fly fra Kbh)

Se straks i din kalender om du har fri – Og husk, der er kun de begrænsninger, vi selv sætter 😉

Ønsker du at deltage på en Mini Camino bedes du sende mig en mail på karina@minicamino.com

Herefter sender jeg en trin for trin guide om, hvad du skal gøre for, at din plads på holdet er sikret. Du vil samtidig modtage link til fly og hotelbooking.

Priserne er pr person og du skal selv tilkøbe fly og hotel. 

DSC_0154Ønsker du at se prisen i dk kroner kan du bruge valutaberegner.dk

Turene har en fast startpris på 499,- Euro – med ekstra tillæg på enkelte temature.

Fx koster Camino og Gastronomi 540,- Euro & Baldoturen 560,- Euro

 

 

 

Mini Caminoen foregår ved Gardasøen, helt præcis har vi base i byen Toscolano-Maderno. Den ligger helt ned til søen og bjergene ligger lige bagved.

Fra 2023 udvides området med et nyt paradis nemlig Val Camonica der ligger ca 2 timers kørsel fra Bergamo Lufthavn. Et område hvor vi har mulighed for, at vandre i bjerglandskaber i 2-3000 meters højde.

I samme område forefindes en extrem tur med mulighed for at nå toppen af Monte Vioz i 3645 m højde, for de aller aller aller mest eventyrlystne.

 

 

 

 

 


Jeg anbefaler Albergo Vittoria i Toscolano-Maderno.

Det er et lille, hyggeligt familiedrevet hotel. Det ligger i de smalle gader ca 400 m fra byens torv ved søen. Her er du mer end velkommen i dine vandrestøvler.

Du finder link til booking her : www.booking.com hvor du udfylder med Albergo Vittoria Toscolano-Maderno i søgefeltet.

OBS  Har du brug for et enkeltværelse og er de udsolgt på booking siden

– så send dem en mail på info@vittoriahotel.eu hvor du skriver du skal på Mini Camino med Karina – så hjælper de dig helt sikkert. 

Hotellet har normalt kun 2 enkelt værelser. Med de lader dig gerne benytte et dobbeltværelse som enkeltperson – mod et et tillæg i prisen.  

Hotellet serverer en god og alsidig morgenmad, der kan nydes på terrassen eller i den lille have. Der er wi-fi og en skøn swimming pool, så du kan få en frisk dukkert, når dagens anstrengelser er veloverstået.

 Du er naturligvis velkommen til at booke et hvilket som helst andet hotel.

 

 

 

 

 

Frokost og aftensmad er ikke inkluderet i prisen. Vi kommer på hver vandretur forbi steder, hvor det er muligt at købe frokost. Jeg udpeger gerne hyggelige spise steder i gå afstand til et godt aftenmåltid.

   
DSC_0011Milan BERGAMO er den lufthavn der ligger tættesst på Gardasøen. Køreturen tager ca 1 1/2 time.

Der findes én transfer tur/retur Bergamo/Gardasøen, til hver Camino. Den ligger på caminoens start og slut dage, og er incl i prisen. 

Spørg endelig inden du booker fly, om den transfer der eksisterer, passer med dine flytider.

OBS  Ønsker du at forlænge dit ophold, eller har brug for en anden transport, koster denne 50 Euro pr person pr tur. Du kan også tage en taxi, det koster 230 Euro pr vej, men det er også net at leje en bil på forhånd.

Lufthavns transfer er transport mellem Toscolano-Maderno og Lufthavnen i Bergamo, på caminoens oprindelige ankomst og afgangs dage. 


DSC_0112
Du vil modtage program og yderligere informationer, når du tilmelder dig din camino.

Du kan læse en tilfældig turbeskrivelse i hovedmenuen under fanen Turbeskrivelse.

Vandreturene foregår i et temmeligt bakket terræn, på jord, grus, klipper og asfaltveje.

Hver dag indeholder fra 5 – 10 – 20 km legeplads for dit eventyrlystne hjerte, alt efter hvilken tur du har tilmeldt dig.DSC_0330 

Det bliver smukt og udfordrende. Det er en god ide at træne hjemmefra. Jeg lover, det bliver intenst, smukt og ikke mindst autentisk og eventyrligt.

På nogle af turene, er der særlige strækninger, der er helt perfekte til silent walking, for virkelig at dedikere din rejse, til ro og nærvær med dit indre. 

 

 

 

Denne udgave af Mini Caminoen er en special edition.

Den er lavet i samarbejde med Yoga lærer Elenah Noell fra Lifting You. Denne Camino er for dig, der vil krydre dine vandreture med de bedste betingelser for din krop, indledt af fantastiske yoga øvelser.

Elenah guider dig i yogaens univers. Du får hver dag 1 ½ times udendørs yoga. Denne skønne yogapraksis indeholder smidiggørende og styrkende øvelser og stræk, hvor vi sætter gang i blodcirkulationen i alle muskler og smører alle led. Sammen med øvelserne fokuseres der på åndedrættet, hvilket skaber bedre fokus, koncentration og indre styrke. Du mindsker også ømhed i musklerne, ved yogaens dybe stræk. Hver yogapraksis afsluttes med en afspænding af krop og sind. 

 

Du kan læse mere om Elenah på facebook : Lifting you v/ Elenah Noell.

 

En almindelig Camino – hvoraf en af dagene har denne specielle vandre dag med gastronomi i naturen. Det blir en fest.

 

picnicGastronomi i naturen foregår således. Dagen tager sig ud som en almindelig vandre tur… dog har vi 8 helt fantastiske pitstop med smagsprøver af egnens specialiteter på mad og vin, så vi i løbet af dagen når en lille menu fra aperitivo til dessert… Vi går samlet denne fastlagt rute, hvor de lokale restauranter står klar til at tage i mod os på en lidt anderledes vis end normalt.  Et af pitstoppene er fx hjemmelavede ravioli med egnens ost – vendt i smør og salvie og et glas rødvin fra den lokale vinbonde. Der er ca 8 pitstop på turen, der snor sig gennem det smukkeste landskab. Når dagen er omme, tager vi godt trætte og mætte, bussen tilbage til Maderno. I de efterfølgende dage, følger vi Mini Caminoens oprindelige program. 

Programmet på camino & Cooking ser således ud.

1 hel vandredag i smuk og storslået natur, 2 dage med morgenvandring, hvorefter vi i køkkenet med chefkokken Pasquale, der tager os med på eventyr i italienske retter, vi både skal være med til at lave OG spise. Efter vi har spist, er resten af dagen og aftenen til fri disposition, du bestemmer selv om du vil slå mave, ligge ved poolen eller gå rundt i de smalle gader.  

En tur hvor vi skal nyde med alle sanser… og bade os i forår eller sensommer sol, eventyr, fred og rulle os i god energi.

OBS !!! TURENE UDFØRES KUN VED MINIMUM 6 DELTAGERE.! 

Turen der er lidt mere “WILD” fordi vi mindst 1 gang ud af 3, overnatter i en Rifugio i 2000 m højde.

Rifugioen er bemandet – det vil sige der er tændt op i pejsen, de laver simpel mad… der er en fælles sovesal med køjesenge, der er rindende vand – du kan komme på toilet, men man kan ikke komme i bad. 

Kan du forestille dig det… ?? Ankomme efter en lang dag fuld af smukke indtryk og anstrengelser… få en bid brød, sidde der og lade freden synke ned over dig, mens du har udsigt til søen og et par bjerggeder… aftensmad ved pejsen… sove i en godt brugt seng, der gør dig taknemlig for, at du hjemme har en dejlig seng… og så vågne op til friskbrygget bjergkaffe og en solopgang der spiser dit hjerte, bit by bit…

Det her, har været min drømme tur længe … i 2023 skal den udleves… Vil du være en del af den ?? 

 

Denne Camino er for dig der drømmer om at nå en bjergtop og klappe til korset, lave Tarzan brøl ud over dalen og råbe YES jeg gjorde det !!!

Vi når toppen af Pizoccolo, Castellobjerget og korset på Roccaklippen. 

 

Turen havde banket på længe… en drøm om at nå en bjergtop over 3000 m
1 vaske ægte bjergbestigning… til toppen af Monte Vioz i 3645 m højde med overnatning i 3535 m højde i Rifugioen Mantova.

Vandring med vilde udsigter, adrealin, adventure på snoede stier og månelandskab, du ikke troede fandtes, syre i benene og bankende hjerte og for nogen måske lette symptomer på højdesyge. Det vildeste sus bliver sjælens rus. 100 % adventure.
Turen er udfordrende, den kræver god fysisk form, og du må ikke lide af højdeskræk. Det blir hårdt, den tynde bjergluft kan mærkes, du kommer til at kæmpe… Men efter sådan en tur, er der ingen tvivl om hvem DU er, og at DU kan ALT… En tur hvor hele følels registret helt automatisk blir kørt igennem. 

Jeg tillader mig at være grov i udvælgelsen af deltagere, for at stille et hold, der kan nå helt til månen og gå gennem ild og vand.

Der er plads til max 4 deltagere. 

Jeg ønsker at gøre det umulige muligt.

DSC_0029Har du en lille skavank – eller af anden årsag ikke kan eller vil vandre de lange, seje ture der findes i programmet… men drømmer om at komme på Mini Camino – så har jeg lavet denne udgave. Petit Caminoen – tager dig med på tur til smukke steder, hvor vi vandre mindre… men stadig er på eventyr og kan nyde udsigter og stilhed… Vi vandre max 10 km og er ude i naturen hele dagen. Er du af den støbning der sætter alle sejl ind – når du har besluttet dig for at gennemføre ? Har du viljen ? Så lover jeg det bliver en oplevelse for livet – smuk og uforglemmelig.

DSC_0182

Alle kan lave sin egen gruppe. En tur med mødregruppen, mor og datter, fitnessholdet, familien, veninderne, firmaet – alle der selv kan samle et hold kan få sin egen Mini Camino skræddersyet efter ønske og formåen.

På disse lukkede/private ture, er børn mere end velkomne. Det er skønt at se dem på slap line, ofte er de, de skønneste læremestre, og de oplever naturen på en beundringsværdig og søgende måde. Her er plads til alle – og jeg er sikker på, at den friske bjergluft gør godt for både store og små. På familie caminoen skal vi lege, røre ved klipperne, smage på kildevand og lave en smuk mandala af det vi kan finde i naturen.

Når du laver en lukket/privat camino – så er du med til at bestemme kilometerantallet og sværheds graden. En ting er sikkert … vi skal være ude i naturen det meste af dagen. 

gavekortnyDu kan glæde én du har kær, med et gavekort til Mini Caminoen, eller blot et tilskud dertil. Beløbet bestemmer gavegiver selv. Intet er for stort eller for småt, når det handler om gaver, der gør godt for sjælen. Med et gavekort til Mini Caminoen – giver du en livsbekræftende, smuk og uforglemmelig oplevelse.

BEST SELLER    –    BEST SELLER    –    BEST SELLER    –    BEST SELLER

Vidste du… at du kan krydre din sommerferie med en enkelt dags vandring ved Gardasøen ?? Jeg tilbyder 6 forskellige ture… til forskellig pris…

Rocca turen – 30 euro pr person
10 km på klippen ved byen Manerba. Vi vandre ved vandet, på plateauet og en lille lækker stigning til toppen.

My hood turen, til 35 euro incl sejltur.
Ca 14 km starter i byen Toscolano-Maderno, gennem papirdalen og et par små bjergbyer, mulighed for frokost for egen regning undervejs på lokal Trattoria med dagens menu = 2 retter, vand, vin og kaffe for 13 euro. Vi ender ud i nabobyen og tager færgen tilbage til Toscolano-Maderno.

Gysets terrasse turen til 40 euro pr person.
10-12 km starter ved byen Campione, og går stejlt op til en terasse med skønt kig over søen, man skal ikke lide af højdeskræk på denne tur, da vi bruger en sti, der kan føles lidt smal, der er sat wirere fast i klippevæggen til at holde fast. Også her er der mulighed for frokost for egen regning på en skøn restaurant med dejlig søudsigt.

Tibetanske hængebro tur 40 euro pr person. Turen starter i byen Torri del Benaco og er 16 km lang. Masser af søudsigt, bakket terræn og en 34 m lang hængebro skal passeres. Mulighed for frokost for egen regning på halvvejen.

Tombea turen til 50 euro pr person.
40 km fra Gardasøen ligger paradis… Turen starter i Denai. En tur på 15 km fra 1200 til 1970 m højde, hvis vi hopper kan vi sige vi har været I 2000 m højde 🙃 Helt anderledes terræn og natur end det man ser ved Gardasøen.

Cokking turen til 100 euro pr person.
2 timers vandretur og madlavning og spisning hos chefkokken Pasquale. Foregår i byen Toscolano-Maderno.

Rocca turen foregår fast hver tirsdag.

Jeg er disponibel, så længe der er plads i kalenderen. Skriv til mig for booking eller mere info.

De første bookinger er lagt ind.
Snart er det sommer igen, hør… eventyret kalder !!
På dig og på mig…

Lanterne afsendelsen bliver af flere årsager fra 2020 ikke længere en del af Mini Caminoen.

Jeg er taknemlig for den tid det var muligt, og for alle der kom, og var en del af alle de smukke stunder, i mørket på stranden.

 

Det er helt normalt at føle et kald. Vi er bare ikke så vant til at bruge udtrykket. Vi kan også bare kalde det, at vi har lyst til at gøre en god gerning for os selv. Give efter og følge vores hjerte, intuition eller sjælens stemme.

13007157_10209296866128688_6374315458913928871_nHele verden over har man i  gamle kulturer brugt Caminoer til klarhed, renselse, selvindsigt og for at fastsætte sit mål i livet. Ofte har de fundet sted i naturen, en rejse i stilheden, uden planlagte resultater og med stille sind, klar til at konfrontere mørket og hvad der end dukkede op, netop for at få afsløret den personlige styrke, retning, hellige visioner og livsformål.

Den vestlige kultur har ikke på samme måde haft tilsvarende. Vi drages og forestiller os, hvordan disse forfædre fik adgang til mysterierne, der findes i kernen af livet. Mange længes efter at vende tilbage til deres åndelige rødder og finde forståelse…det er også et kald. Og med den genopblussende interesse, der ligger for den spirituelle verden, der er nært forbundet med naturen, har vi skabt den moderne camino.

Vigtig info inden du tilmelder dig Mini Caminoen.

Betingelser og bestemmelser for deltagelse.

1. Overdragelse
Du må gerne overdrage din plads til en anden blot overdragelsen er godkendt herfra. Godkendelsen er for at sikre at den nye deltager er bekendt med betingelserne og indholdet af turen.

2. Ansvar og risiko
Der gøres opmærksom på, at du som deltager i Mini Caminoens aktiviteter, deltager på eget ansvar og risiko.
Du har selv ansvaret for dine private ejendele, ansvaret for skader eller tab kan ikke pålægges Mini Caminoen eller turlederen.
Mini Camino og turlederen er også fritaget af ansvar for skader der rammer en deltager, der er forårsaget af katastrofer, strejker og andre hændelser, som er af force majeure karakter, eller som er forårsaget af deltagerens egen forsømmelighed. Husk på rejser til Europa skal du have det blå sygesikringsbevis med dig.

3. Forsikring
Du er selv ansvarlig for at have en forsikring der dækker de aktiviteter som du deltager i, samt dækker i tilfælde af, at du er skyld i andres tilskadekomst eller tab. 
Er du i tvivl om du er har den rette dækning af aktiviteten, du deltager i, bedes du kontakte dit forsikringsselskab inden tilmelding.

4. Betaling.
Depositum. Når depositum er indbetalt er din plads på turen sikret.
Restbeløbet skal være inbetalt senest 10 dage før turens start.

5. Hotel ophold – booking af hotelværelse.
Du booker selv dit hotel – Mini Camino henviser til 1-2 egnede hoteller i byen. Du er velkommen til at booke et hvilket som helst hotel i byen. Af planlægningsmæssige årsager bedes du give Mini Camino besked om hvilket sted du booker.

6. Temature.
Temature udføres i samarbejde med dygtige fagfolk, der gør en forskel for verden og for turen. Tilmelding til turen foregår via Mini Caminoen, men betaling sker altid separart og direkte til tema holder.

7. Aflysning af turen
Mini Caminoen aflyses ikke ved få tilmeldinger, de udføres, selv med 1 deltager.

8. Afbestillingsbetingelser
Du har altid 14 dages fuld returret på køb af en Mini Camino.
Hvis du derudover afbestiller indtil 30 dage før turens start får du 50% af dit indbetalte beløb retur. Afbestiller du 0 til 30 dage før startdato på turen, kan du ikke få pengene tilbage.
Ved udeblivelse fra turen, kan du heller ikke få penge tilbage.
Du kan, som alternativ til afbestillingen, vælge at blive flyttet til en anden tur, uden gebyr. Dette er muligt indtil 20 dage før turens start og kun 1 gang.

9. Delvis udnyttele af turen
Hvis du på turen ikke deltager i den fulde aktivitet, eller bliver forhindret i at deltage, eller vælger at springe en dag over – får du ikke penge tilbage.

10. Tilbagebetaling
Tilbagebetaling foregår til din bankkonto. Du kan forvente at der gå optil 14 dage før transaktionen er gennemført.

11. Samtykke til at modtage e-mails og kontakt fra Mini Caminoen.
Ved tilmelding af en Mini Camino giver du Mini Camino lov til at sende dig emails vedr. turinfo mm. Du vil også blive tilmeldt Mini Caminoens nyhedsbrev der udkommer 4 gange årligt, hvilket du frit kan afmelde via e-mail. Du vil også modtage en mail, hvor du bliver spurgt om din mening om turen du har været på og måske en invitatione til din næste tur. Dine oplysninger videregives IKKE til 3. person.

Karina Isselin Mogensen
Via Folino Cabiana 61
25088 Toscoalno-Maderno
Italien
P.Iva 04055020988
Tlf +39 3883 616611
minicamino@outlook.com
www.minicamino.com

  
Det blir MAGISK !! … og i en helt særlig bobbel af kærlig energi og glæde.

Denne udgave af Mini Caminoen er i år udarbejdet i samarbejde med Hanne Larsen. Hanne er coach, kraniosakral terapeut, clairvoyant og healer.

En spirituel præget camino hvor vi hopper ind i den skønneste bobbel af god og kærlig energi… Ude på turene, vil der blive meditations pauser, gruppehealing, vi trækker kort, bruger krystaller og sætter os i græsset med et pendul, hvis du har spørgsmål du vil ha svar på, og som noget nyt får du også en nada behandling, hvor du ligger i græsset og summer helt ind og mærker den indre ballance finder tilbage. Det blir så godt.

Vi tror på du kan gå dig il Klarsyn, eller hvis du bedre kan lide ordet “mærke ind til det sande svar” så er det fint med os…

Vi vil på turen give dig fif og øvelser, til at lære at mærke helt ind, så du altid ved – og tør stå ved… det du mærker… 

Udover 3 vandredage, læring og øveler får hver deltager:

  • 30 min walk and talk session med Hanne, hvor du får spirituel rådgivning   
  • Fjernhealing til et bestemt emne efter eget valg fra Hanne
  • Gruppe seance med spørg og få svar fra pendulet med Karina
  • 45 min Nada så dit indre kommer helt i ballance
  • Gruppe seance med meditation med krystaller og korttrækning med Karina
  • Gruppe seance med gruppehealing med dobbelt styrke – fra Hanne og Karina
  • Det er muligt at tilkøbe en privat session Hanne , hun tilbyder også FFF (forløs fastlåste følelser) behandling til kun 350,- kr på turen.

Du kan læse om Hanne på hendes hjemme side www.kst-hannelarsen.dk

Denne tur er lavet i samarbejde med Camille Hammerich. Vi lover det bliver en tur der kommer til at slå gnister helt op til stjernerne. 

Inden turen får du lagt dit vediske horoskop, så du kan følge med i de 3 timers undervisning/læring om de mest betydningsfulde planeter inden for astrologien, og hvad dette betyder for dig personligt. Du får også mulighed for at tilkøbe den helt store læsning af dit horoskop, som Camille kan lægge inden eller efter turen. 

Og ikke nok med det… i uge 20 hvor turen foregår… er der oveni købet fuldmåne. Det blir magisk !!

Der er begrænsede pladser, så er du interesseret skal du booke NU. 

Læs mere om Camille der både er forfatter og astrolog på camillehammerich.dk

 

Camino & Velvære er lavet i samarbejde med Hanne Larsen fra Vær god ved din krop. Vi skal ud over vandreturene nusses om med japansk lifting, nada og pedicure. Der er indlagt egentid, hvor DU bestemmer om du vil lave ingenting, ligge ved poolen, læse en bog eller slentre rundt i byens smalle gader. Det blir himmelsk, en fryd for sjælen, og jeg kan sige med det samme, at Hanne der bl.a. er coach og kraniosakral terapeut er utrolig dygtig på menge områder. Hun mestre det at hjælpe andre til at få det bedre, på særlig og individuel vis i sin klinik i Silkeborg, og med hendes dejlige måde at være på, gør hun jorden til et brdre sted at være. 

Kom og være med til 3 dage fyldt med fred og fryd dig med skøn relax.

Vi har 2 vandre dage, hvor der er indlagt pause på et særligt udvalgt sted til 45 min nada, der sætter dig i skøn ballance på celleplan og på 3. dagen bliver du forkælet med 75 minutter i himlen med japansk lifting og en times pedicure. Vi skal nyde forår/sommer solen, eventyret og alt det smukke vi er omgivet af.

Hanne er en af de få FFF behandlere i Danmark (Forløs Fastlåste Følelser) og hun giver dig hermed muligheden for at tilkøbe en behandling.

Du kan læse mere om Hanne på : www.kst-hannelarsen.dk
eller følge hendes facebookside : https://www.facebook.com/vaergodveddinkrop/

 

Camino & Kærlighed er et smukt projekt i samarbejde med psykoterapeut Henrik Hansen der har speciale i parterapi.
Turen er for par der vil gøre en indsats for at forbedre parforholdet, tage sig tid til hinanden og genfinde gnisten…
Tag hinanden i hånden, kom ned og nyd et eventyr, og få Henrik til at tage temperaturen på jeres forhold, ved et par-tjek.

Par-tjek er et spørgeskema du udfylder inden turen, det fører til en rigtig fin rapport om de stærke og svage sider i lige netop jeres forhold. På selve turen hernede får i 2 samtaler med Henrik i enerum, dvs i skal ikke “udlevere” jerselv og jeres situation i den samlede gruppe. I kan nyde det skønne eventyr vi ligger op til, og samtidig finjustere jeres guldklump, jeres historie, jeres kærlighed.

Henrik er helt nede på jorden, og knald dygtig til at vande “visne rødder” med et kærligt og positivt touch, der hvis du gir lov, får nyt liv… du kan se det lidt som en hjertestarter…

Tag fri 3 dage… glem alt om tid og sted… Turen foregår fra 23-26/5 2023 ved Gardasøen I de mest autentiske omgivelser.

Vi ønsker os at deltagerne siger… ohhh endelig er der tid til at holde i hånd… og grine … vi ønsker de glemmer hverdagen og forelsker sig på ny, i de skønne omgivelser og i hinanden…

2 vandredage hvor I er sammen på en anderledes måde end normalt, 2 samtaler, masser af frisk luft, oplevelser du aldrig glemmer, tid til at holde I hånd, egentid fra sidst på eftermiddagen/aften, og vi gir selvfølgelig et godt hint til en romantisk dinner mm.

Du kan læse mere om Henrik her : www.parogpsykoterapeut.dk og mere om Partjek her :
https://parogpsykoterapeut.dk/par-tjek/

Vi er alle dedikeret et eventyr – lever du dit?