Alt er planlagt, du skal blot koncentrere dig om at være.

Lufthavnstransport, hotel med morgenmad og pool er booket. Ruterne er lagt og afmærket, så det er let at finde vej. Der er info/velkomst møde på ankomstdagen Hotellet er vores base, dvs. du behøver ikke at slæbe på en stor ekskursionsrygsæk med telt og sovepose.

Nedenfor finder du alt, hvad du behøver at vide…

Ture i 2021

 6-10 April 2021   Mini Camino og Cooking (2+1 aktive dage)

10-17  April 2021  Camino og Cooking (3+3 aktive dage)

27/4 – 1/5 2021  MINI Mini Camino (Lukket gruppe) 

4-8 Maj 2021   Mini Camino

11-15 Maj 2021  Mini Camino og Klarsyn

18-22 Maj 2021   Mini Camino

25-29 Maj 2021 MINI Mini Camino (max 10 km pr dag)

1-5 Juni 2021  Mini Camino og Gastronomi

8-12 Juni 2021  Mini Camino og Klarsyn

15-19 Juni 2021  Mini Camino Relax n´No Stress ( 2 dages vandring + 1 dags relax (japansk lifting, nada og pedicure))

18-22 Juni 2021 Mini Camino Relax n´No Stress ( 2 dages vandring + 1 dags relax (japansk lifting, nada og pedicure))

22-26 Juni 2021  Mini Camino & E-bike (2 vandredage + 1 dag på E-bike)

31/8 – 4/9 2021   Mini Camino og Udendørs YOGA   

7-11 September 2021  Mini Camino

15-19 September 2021 Mini Camino

21-25 September 2021  Mini Camino (Lukket gruppe)

28/9-2/10 2021  2021  Mini Camino (Lukket gruppe)

2-9 Oktober 2021  Camino og Cooking (3+3 aktive dage) 

 

 

Se straks i din kalender om du har fri – Og husk, der er kun de begrænsninger, vi selv sætter 😉

Tilmelding : Ønsker du at deltage på en Mini Camino bedes du sende mig en mail på minicamino@outlook.com – hvor efter jeg sender dig en trin for trin guide om, hvad du skal gøre for at både din plads på holdet er sikret og dit hotel værelse bliver booket.

DSC_01542020 Priser. Ønsker du at se prisen i dk kroner kan du bruge valutaberegner.dk

Almindelig Mini Camino og MINI Mini Camino 636 Euro

Mini Camino+ Yoga  743 Euro

Mini Camino incl 1 gastronomisk vandredag 666 Euro.

Mini Camino + 1 ekstra nat og fridag til egen disposition 683 Euro

Mini Camino og Klarsyn 740 Euro

Mini Camino og Reiki1 746 Euro

Mini Camino Relax´n No Stress 746 Euro

Mini Camino og Cooking (6 aktive dage) 1125 Euro

Mini Camino og Cooking (3 aktive dage) 736 Euro

Mini Camino & E-bike 686 Euro

Extreme Mini Camino 666 Euro

Mini Caminoen foregår ved Gardasøen, helt præcis har vi base i byen Toscolano-Maderno. Den ligger helt ned til søen og bjergene ligger lige bagved.

Det er på et lille, hyggeligt familiedrevet hotel, vi har base. Her er vi mer end velkomne i vores vandrestøvler. Du kan vælge mellem enkelt og dobbeltværelse alt efter, om du skal gå din camino alene, med en veninde, din kæreste eller børn. Du kan nyde morgen maden på terrassen eller i den lille have. Der er en skøn swimming pool, så du kan få en frisk dukkert, når dagens anstrengelser er veloverstået.

 

 

 

 

 

 

Frokost og aftensmad er ikke inkluderet i prisen. Vi kommer på hver vandretur forbi steder, hvor det er muligt at købe frokost. Jeg udpeger gerne hyggelige spise steder i gå afstand til et godt aftenmåltid.

DSC_0011Det eneste, du skal klare selv er at booke flybilletten – med mindre I er flere, der evt kører sammen herned. Du kan lige i øjeblikket få flybilletten for under 700 kr med Ryanair. Fly afgår både fra Billund og København.  Lufthavnstransfer i Italien er ca 1 ½ time. Bergamo er den lufthavn, der ligger tættest på Gardasøen. Booker du til Bergamo, sørger jeg for italiensk lufthavnstransfer, dvs, du bliver afhentet og bragt til Lufthavnen Bergamo v. Milano.

Lanterne afsendelsen bliver af flere årsager fra 2020 ikke længere en del af Mini Caminoen.

Jeg er taknemlig for den tid det var muligt, og for alle der kom, og var en del af alle de smukke stunder, i mørket på stranden.

 

Vandreturene foregår i et temmeligt bakket terræn, på grus, klipper og asfaltveje. Hver dag indeholder ca 20 km legeplads for sjælen.DSC_0330 Smukt og udfordrende.
Det er en god ide at træne lidt hjemmefra. Jeg lover, det bliver intenst, smukt og eventyrligt. Nogle strækninger er mærket til komplet silent walking, for virkelig at dedikere din rejse til ro med dit indre. Efterfølgende er der sharing/sparrings stoppesteder, hvor du er velkommen til at dele dine oplevelser, indsigter og de healingsprocesser, du møder undervejs.

gavekortnyDu kan glæde én du har kær, med et gavekort til Mini Caminoen, eller blot et tilskud dertil. Beløbet bestemmer gavegiver selv. Intet er for stort eller for småt, når det handler om gaver, der gør godt for sjælen. Med et gavekort til Mini Caminoen – giver du en livsbekræftende, smuk og uforglemmelig oplevelse.

BEST SELLER    –    BEST SELLER    –    BEST SELLER    –    BEST SELLER

DSC_0112Du vil modtage program og yderligere informationer, når du tilmelder dig din camino.

Jeg ønsker at gøre viften af deltagere så bred som mulig.

Jeg skaber rammerne med inderligt ønske om, at alle, der har mod på eller føler et kald for særlig dedikeret tid til sig selv, skal have muligheden for at opleve det smukkeste eventyr.
Det vil sige for alle, der har lyst til at gøre en god gerning for sig selv.

DSC_0029Caminoen laves for enkeltpersoner, familier, grupper, arbejdspladser, slanke/motionsklubber, behandlingscentre, veninder, søskende, par… ja, for alle, der har lyst til et skønt minde om 3 gode dage, trukket langt ud af hverdagens tummerum.

Ønsker du en camino på et andet tidspunkt end de opslåede datoer, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Alle er hjerteligt velkomne på min mini camino.

Denne udgave af Mini Caminoen er en special edition.

Den er lavet i samarbejde med Yoga lærer Elenah Noell fra Lifting You. Denne Camino er for dig, der vil krydre dine vandreture med de bedste betingelser for din krop, indledt af fantastiske yoga øvelser.

Elenah guider dig i yogaens univers. Du får hver dag 1 ½ times udendørs yoga. Denne skønne yogapraksis indeholder smidiggørende og styrkende øvelser og stræk, hvor vi sætter gang i blodcirkulationen i alle muskler og smører alle led. Sammen med øvelserne fokuseres der på åndedrættet, hvilket skaber bedre fokus, koncentration og indre styrke. Du mindsker også ømhed i musklerne, ved yogaens dybe stræk. Hver yogapraksis afsluttes med en afspænding af krop og sind. 

 

Du kan læse mere om Elenah på facebook : Lifting you v/ Elenah Noell.

 

En almindelig Mini Camino – hvoraf en af dagene har denne specielle vandre dag med gastronomi i naturen. Det er en ren fest.

 

 

picnicGastronomi i naturen foregår således. Vi kører i bus til start stedet, hvor vi får udleveret vores madkuponner. Herfra går vi sammen med 700 andre glade mennesker en fastlagt rute. På turen er indlagt små pitstop, hvor man med sine kuponner kan bytte sig til smagsprøver af egnens særlige specialiteter og vin. Et af stederne er det fx hjemmelavede ravioli med egnens ost – vendt i smør og salvie og et glas rødvin fra den lokale vinbonde. Der er ca 9 pitstop på turen, der snor sig gennem det smukkeste landskab. Når dagen er omme, tager vi godt trætte, bussen tilbage igen. I de efterfølgende dage, følger vi Mini Caminoens oprindelige program. Vel mødt !

Turen koster 666,- Euro

Jeg ønsker at gøre det umulige muligt.

 

 

 

 

DSC_0029Har du en lille skavank – eller af anden årsag ikke kan vandre mere end ca 5-8 km om dagen… men drømmer om at komme på Mini Camino – så har jeg lavet denne udgave. MINI Mini Caminoen – tager dig med på tur til smukke steder, hvor vi står af og vandre lidt… tager videre på eventyr og nyder udsigter og stilhed… Vi er ude i naturen hele dagen. Er du af den støbning der sætter alle sejl ind – når du har besluttet dig for at gennemføre ? Har du viljen ? Så lover jeg det bliver en oplevelse for livet – smuk og uforglemmelig.

Denne udgave af Mini Caminoen er udarbejdet i samarbejde med Malene Spaabæk Dippel. Malene er clairvoyant, Reikimester, healer og medie. Du kan læse om Malene på hendes hjemme side www.malenedippel.dk

Udover 3 vandredage får hver deltager:

  • 30 min walk and talk session hvor du får clairvoyant rådgivning   
  • 15 min fjernhealing til et bestemt emne efter eget valg
  • 20 min gruppe seance med klarsyn
  • 20 min gruppe seance med meditation/kort trækning
  • 20 min gruppe seance med gruppehealing og mulighed for tilkøb af privat session hos Malene, hvis behovet opstår

Prisen for Mini Camino og Klarsyn er 740,- Euro

 

Denne udgave af Mini Caminoen er udarbejdet i samarbejde med Malene Spaabæk Dippel. Malene er clairvoyant, Reikimester, healer og medie. Du kan læse om Malene på hendes hjemme side www.malenedippel.dk

Udover 3 vandredage får hver deltager:

Reiki 1 indvielsen med undervisning i selvhealing. Forløbet kommer til at foregå om formiddagen, dagen efter ankomst og programmet ser således ud : 

  • Kort forventningsafstemning (hvad forventer du at tage med efter reiki healing 1 med undervisning i selvhealing)
  • Guidet meditation
  • Reiki healing 1 indvigelse
  • Undervisning i selvhealing
  • Spørgsmål og afrunding

Der vil blive udleveret materiale til eget brug, samt tilbud om en telefonisk opfølgning på 20 min. efter 3 uger.  

Malene vil også være tilgængelig undervejs på turene, hvis der dukker spørgsmål eller andet op, hvor der er brug for hendes clairvoyante evner.

Du kan godt glæde dig. Der sker noget helt særligt når du vælger Reiki´en og DIG SELV til.

Prisen for Mini Camino og Reiki1 er 746,- Euro

Skal dit barn konfirmeres og ønsker du at give en Mini Camino i gave, har du her muligheden. I denne Mini Camino er en af de vigtigste ingredienser på programmet, hygge. Både på vandreturene og i den indlagte egen tid – hvor man kan bruge tiden i swimming poolen, svømme i søen, spise verdens bedste pizza eller blive nusset om på byens wellness center. Der er max 8 pladser på holdet. Du kan ikke sende din konfirmand afsted alene, der skal min. deltage 1 voksen pr konfirmand.

Et helt nyt tema på programmet i 2 variationer.   

Mini Camino & Cooking turen med 2 vandredage + 1 cooking dag.

Camino og Cooking der indeholder 2 cooking dage + 1 dag med smagning af lokale produkter og vinsmagning, og 3 vandredage. På kursusdagene undervises du, og er med til at lave italiensk mad, der spises i fællesskab, hvorefter du kan slå mave eller nyde resten af dagen med egentid i byen.

Camino and Cooking indeholder:  7 nætter på hyggeligt hotel med morgenmad, pool, wi-fi og hjertelige værter. 2 dage med italiensk madlavnings kursus med chef kokken Pasquale, der tager os med på eventyr i italienske retter, vi både skal være med til at lave OG spise. Masser af tid til at slå mave, slappe af, hygge og udforske området. 1 dag hvor vi smager på lokale produkter fra området og bjergene omkring, og en vinsmagning.
3 dages vandring i den smukkeste natur, hvor vi bare skal nyde forår eller sensommer sol, eventyr, fred og rulle os i god energi.
Lufthavns transfer fra Bergamo lufthavn til Gardasøen og retur.
Dags rygsæk til vandringen, med vand og snack.
Turen foregår fra 10-17/4 2021 og 2-9/10 2021.
Pris : 1125,- euro pr person.

Mini camino og Cooking turen indeholder : 4 nætter på hyggeligt hotel med morgenmad, pool, wifi, og hjertelige værter. 2 dages vandring og 1 dag i køkkenet med chefkokken Pasquale, der tager os med på eventyr i italienske retter, vi både skal være med til at lave OG spise. Pris ; Turen koster 736 Euro pr person..

OBS !!! TURENE UDFØRES KUN VED MINIMUM 6 DELTAGERE.! 

2 dages vandring efterfulgt af en dag på E-bike.

Det er en skøn kombination – og på el-cyklen kan vi komme endnu længere ud i den storslåede natur end på gå-ben. 

Turen foregår 22-26/6 2021. Pris : 686 Euro

I prisen er inkluderet :
3 nætter på hyggeligt hotel med morgenmad, pool, wi-fi og hjertelige værter.

2 dages vandring i den smukkeste natur, hvor vi skal nyde sommer solen, eventyret og alt det smukke vi er omgivet af.

1 dag på E-bike

Lufthavns transfer fra Bergamo lufthavn til Gardasøen og retur.
Dagsrygsæk med vand og snack.

Turen vil være på et niveau, hvor alle kan være med. 

 

Camino Relax’n no stress er lavet i samarbejde med Hanne Larsen. Vi skal ud over vandre turene nusses om med japansk lifting, nada og pedicure. Der er indlagt egentid, hvor DU bestemmer, om du vil lave ingenting, ligge ved poolen, læse en bog, eller slentre rundt i byen. Det bliver himmelsk, en fryd for sjælen, og jeg kan sige med det samme at Hanne der bl.a. er coach og kraniosakral terapeut er utrolig dygtig på rigtig mange områder. Hun mestre det at hjælpe andre til at få det bedre, på særlig og individuel vis, i sin klinik i Silkeborg, og med hendes dejlige måde at være på, gør hun jorden til et bedre sted at være.
Kom og vær med til 3 dage fyldt med fred og fryd dig med skøn relax.
Du kan læse mere om Hanne på : www.kst-hannelarsen.dk
eller følge hendes facebookside : https://www.facebook.com/vaergodveddinkrop/
Turen foregår fra :  8-12/9 2020 og 15-19/6 2021..
Pris 746,- euro
I prisen er inkluderet :
4 nætter på hyggeligt hotel med morgenmad, pool, wi-fi og hjertelige værter.
2 dages vandring i den smukkeste natur, hvor vi på hver vandretur gør en pause på et særligt udvalgt sted til 30 min nada, der sætter dig i skøn balance helt ud på celleplan. Og så skal vi nyde forårssolen, eventyret og alt det smukke vi er omgivet af.
1 dag med 75 min japansk lifting, 45 min pedicure og masser af tid til dig.
3 gange nada af 45 min. varrighed
Lufthavns transfer fra Bergamo lufthavn til Gardasøen og retur.
Dagsrygsæk til vandringen, med vand og snack.

Det har banket på længe men det første gang temaet kommer på programmet.
3 vandre dage med vilde udsigter, adrealin, adventure på snoede stier du ikke troede fandtes, syre i benene og bankende hjerte. Det vildeste sus bliver sjælens rus. 100 % adventure.
Turen er udfordrende, den kræver god fysisk form og at man ikke lider af højdeskræk.
Turen finder sted 16-20/6 2020 og koster 666,- Euro

Det er helt normalt at føle et kald. Vi er bare ikke så vant til at bruge udtrykket. Vi kan også bare kalde det, at vi har lyst til at gøre en god gerning for os selv. Give efter og følge vores hjerte, intuition eller sjælens stemme.

13007157_10209296866128688_6374315458913928871_nHele verden over har man i  gamle kulturer brugt Caminoer til klarhed, renselse, selvindsigt og for at fastsætte sit mål i livet. Ofte har de fundet sted i naturen, en rejse i stilheden, uden planlagte resultater og med stille sind, klar til at konfrontere mørket og hvad der end dukkede op, netop for at få afsløret den personlige styrke, retning, hellige visioner og livsformål.

Den vestlige kultur har ikke på samme måde haft tilsvarende. Vi drages og forestiller os, hvordan disse forfædre fik adgang til mysterierne, der findes i kernen af livet. Mange længes efter at vende tilbage til deres åndelige rødder og finde forståelse…det er også et kald. Og med den genopblussende interesse, der ligger for den spirituelle verden, der er nært forbundet med naturen, har vi skabt den moderne camino.

DSC_0182

 

 

 

 

 

Alle kan lave sin egen gruppe. En tur med mødregruppen, mor og datter, fitnessholdet, familien, veninderne, firmaet – alle der selv kan samle et hold kan få sin egen Mini Camino skræddersyet efter ønske og formåen.

Familie Camino er nyt på programmet… Børn er mere end velkomne. De er på slap line, ofte de skønneste læremestre, og de oplever naturen på en beundringsværdig og søgende måde. Her er plads til alle – og jeg er sikker på, at den friske bjergluft gør godt for både store og små. Kilometerantallet er reduceret – men vi skal være ude i naturen det meste af dagen. Vi skal lege, røre ved klipperne, smage på kildevand og lave en smuk mandala, af det vi kan finde i naturen. Der er en lille reduktion i prisen for børn under 12 år.

Vigtig info inden du tilmelder dig Mini Caminoen.

Betingelser og bestemmelser for deltagelse

1. Overdragelse
Du må gerne overdrage din plads til en anden blot overdragelsen er godkendt herfra. Godkendelsen er for at sikre at den nye deltager er bekendt med betingelserne og indholdet af turen.

2. Ansvar og risiko
Der gøres opmærksom på, at du som deltager i Mini Caminoens aktiviteter, deltager på eget ansvar og risiko.
Du har selv ansvaret for dine private ejendele, ansvaret for skader eller tab kan ikke pålægges Mini Caminoen eller turlederen.
Mini Camino og turlederen er også fritaget af ansvar for skader der rammer en deltager, der er forårsaget af katastrofer, strejker og andre hændelser, som er af force majeure karakter, eller som er forårsaget af deltagerens egen forsømmelighed.
Husk på rejser til Europa skal du have det blå sygesikringsbevis med dig.

3. Forsikring
Du er selv ansvarlig for at have en forsikring der dækker de aktiviteter som du deltager i, samt dækker i tilfælde af, at du er skyld i andres tilskadekomst eller tab.
Er du i tvivl om du er har den rette dækning af aktiviteten, du deltager i, bedes du kontakte dit forsikringsselskab inden tilmelding.

4. Betaling.
Depositum. Når depositum er indbetalt er din plads på turen sikret.
Restbeløbet skal være inbetalt senest 1 uge før turens start.

5. Hotel ophold – booking af hotelværelse
Hotellet bookes via Mini Caminoen, og betales separat. Vi har lavet en aftale med hotel ”Albergo Vittoria” om en særpris på 46,50 Euro pr nat incl morgenmad, dog UDEN mulighed for tilbagebetaling ved evt afbestilling.
Du har i stedet mulighed for, at flytte dit ophold til en anden dato INDEN ÅRETS UDLØB.

Du er også velkommen til at booke dit hotelværelse på Vittoria via et booking site, (booking.com) der til en anden pris giver mulighed for ”fri afbestilling” inden for en vis dato efter sitets gældende regler.
Uanset hvilken booking form du vælger, bedes du give Mini Camino besked herom.

6. Temature.
Temature udføres i samarbejde med dygtige fagfolk, der gør en forskel for verden og for turen. Tilmelding til turen foregår via Mini Caminoen, men betaling sker altid separart og direkte til tema holder.

7. Aflysning af turen
Mini Camino aflyser ikke en aktivitet, ved få tilmeldinger. Alle ture foretages, selv med 1 deltager.

8. Afbestillingsbetingelser
Du har altid 14 dages fuld returret på køb af en Mini Camino.
Hvis du derudover afbestiller indtil 30 dage før turens start får du 50% af dit indbetalte beløb retur. Afbestiller du 0 til 30 dage før startdato på turen, kan du ikke få pengene tilbage.
Ved udeblivelse fra turen, kan du heller ikke få penge tilbage.
Du kan, som alternativ til afbestillingen, vælge at blive flyttet til en anden tur, uden gebyr. Dette er muligt indtil 20 dage før turens start og kun 1 gang.

9. Delvis udnyttele af turen
Hvis du på turen ikke deltager i den fulde aktivitet, eller bliver forhindret i at deltage, eller vælger at springe en dag over – får du ikke penge tilbage

10. Tilbagebetaling
Tilbagebetaling foregår til din bankkonto. Du kan forvente at der gå optil 14 dage før transaktionen er gennemført.

11. Samtykke til at modtage e-mails og kontakt fra Mini Caminoen.
Ved tilmelding af en Mini Camino giver du Mini Camino lov til at sende dig emails vedr. turinfo mm. Du vil også blive tilmeldt Mini Caminoens nyhedsbrev der udkommer 4 gange årligt, hvilket du frit kan afmelde via e-mail. Du vil også modtage en mail, hvor du bliver spurgt om din mening om turen du har været på og måske en invitatione til din næste tur. Dine oplysninger videregives IKKE til 3. person.

Karina Isselin Mogensen
Via Folino Cabiana 61
25088 Toscoalno-Maderno
Italien
P.Iva 04055020988
Tlf +39 3883 616611
minicamino@outlook.com
www.minicamino.com

Vi er alle dedikeret et eventyr – lever du dit?