Alt er planlagt, du skal blot koncentrere dig om at være.

Lufthavnstransport, hotel med morgenmad og pool er booket. Ruterne er lagt og afmærket, så det er let at finde vej. Der er info/velkomst møde på ankomstdagen Hotellet er vores base, dvs. du behøver ikke at slæbe på en stor ekskursionsrygsæk med telt og sovepose.

Nedenfor finder du alt, hvad du behøver at vide…

Datoer i 2019/2020

15-19/11 2019 
Alm Mini Camino

22-26/11 2019
Al
m. Mini Camino

2020

14-21/4 2020
Camino + 3 dages gastronomi kursus

5-9/5 2020

Mini Camino + Klarsyn

12-16/5 2020

Mini Mini Camino (max 10 km pr dag)

19-23/5 2020

Mini Camino

26-30/5 2020

Mini Mini Camino RELAX´N NO STRESS
(2 dages vandring + 1 dags relax (japansk lifting, nada og pedicure))

1-5/6 2020

Mini Camino med 1 dags gastronomisk vandretur

9-13/6 2020

Lukket gruppe

16-20/6 2020

Extrem Camino

1-5/9 2020

Mini Camino

8-12/9 2020

Mini Camino

17-20/9 2020

Slip din højdeskræk

24-29/9 2020

Lukket gruppe

26/9-3/10 2020

Mini Camino med Reiki 1

 

 

Se straks i din kalender om du har fri – Og husk, der er kun de begrænsninger, vi selv sætter 😉

Tilmelding : Ønsker du at deltage på en Mini Camino bedes du sende mig en mail på minicamino@outlook.com – hvor efter jeg sender dig en trin for trin guide om, hvad du skal gøre for at både din plads på holdet er sikret og dit hotel værelse bliver booket.

DSC_01542020 Priser. Ønsker du at se prisen i dk kroner kan du bruge valutaberegner.dk

Almindelig Mini Camino og MINI Mini Camino 636 Euro

Mini Camino+ Yoga

Mini Camino incl 1 gastronomisk vandredag 666 Euro.

Mini Camino og Klarsyn 740 Euro

Mini Camino og Reiki1 746 Euro

Mini Camino Relax´n no stess 746 Euro

Mini Camino og Cooking 920 Euro

Mini Camino – Slip din højdeskræk 720 Euro

Extreme Mini Camino 666 Euro

Mini Caminoen foregår ved Gardasøen, helt præcis har vi base i byen Toscolano-Maderno. Den ligger helt ned til søen og bjergene ligger lige bagved.

Det er på et lille, hyggeligt familiedrevet hotel, vi har base. Her er vi mer end velkomne i vores vandrestøvler. Du kan vælge mellem enkelt og dobbeltværelse alt efter, om du skal gå din camino alene, med en veninde, din kæreste eller børn. Du kan nyde morgen maden på terrassen eller i den lille have. Der er en skøn swimming pool, så du kan få en frisk dukkert, når dagens anstrengelser er veloverstået.

 

 

 

 

 

 

Frokost og aftensmad er ikke inkluderet i prisen. Vi kommer på hver vandretur forbi steder, hvor det er muligt at købe frokost. Jeg udpeger gerne hyggelige spise steder i gå afstand til et godt aftenmåltid.

DSC_0011Det eneste, du skal klare selv er at booke flybilletten – med mindre I er flere, der evt kører sammen herned. Du kan lige i øjeblikket få flybilletten for under 700 kr med Ryanair. Fly afgår både fra Billund og København.  Lufthavnstransfer i Italien er ca 1 ½ time. Bergamo er den lufthavn, der ligger tættest på Gardasøen. Booker du til Bergamo, sørger jeg for italiensk lufthavnstransfer, dvs, du bliver afhentet og bragt til Lufthavnen Bergamo v. Milano.
Der hører også en speciel oplevelse med i caminopakken. At sidde i mørket ved Gardasøens bred og høre vandets klukken, er lidt som at træde ind i et fredeligt rum med højt til loftet. Den sidste aften mødes vi på stranden. Vi sender i fællesskab en flyvende lanterne afsted. Hver især sender vi ”det, vi vælger” afsted, med lyset i mørket… altså din helt egen hensigt eller intention. Måske har du på din camino fundet noget, du skal sige farvel til – eller måske sender du et smukt og intenst ønske afsted… det kan også være et løfte til dig selv… DU bestemmer.
Vandreturene foregår i et temmeligt bakket terræn, på grus, klipper og asfaltveje. Hver dag indeholder ca 20 km legeplads for sjælen.DSC_0330 Smukt og udfordrende.
Det er en god ide at træne lidt hjemmefra. Jeg lover, det bliver intenst, smukt og eventyrligt. Nogle strækninger er mærket til komplet silent walking, for virkelig at dedikere din rejse til ro med dit indre. Efterfølgende er der sharing/sparrings stoppesteder, hvor du er velkommen til at dele dine oplevelser, indsigter og de healingsprocesser, du møder undervejs.

gavekortnyDu kan glæde én du har kær, med et gavekort til Mini Caminoen, eller blot et tilskud dertil. Beløbet bestemmer gavegiver selv. Intet er for stort eller for småt, når det handler om gaver, der gør godt for sjælen. Med et gavekort til Mini Caminoen – giver du en livsbekræftende, smuk og uforglemmelig oplevelse.

BEST SELLER    –    BEST SELLER    –    BEST SELLER    –    BEST SELLER

DSC_0112Du vil modtage program og yderligere informationer, når du tilmelder dig din camino.

Jeg ønsker at gøre viften af deltagere så bred som mulig.

Jeg skaber rammerne med inderligt ønske om, at alle, der har mod på eller føler et kald for særlig dedikeret tid til sig selv, skal have muligheden for at opleve det smukkeste eventyr.
Det vil sige for alle, der har lyst til at gøre en god gerning for sig selv.

DSC_0029Caminoen laves for enkeltpersoner, familier, grupper, arbejdspladser, slanke/motionsklubber, behandlingscentre, veninder, søskende, par… ja, for alle, der har lyst til et skønt minde om 3 gode dage, trukket langt ud af hverdagens tummerum.

Ønsker du en camino på et andet tidspunkt end de opslåede datoer, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Alle er hjerteligt velkomne på min mini camino.

Denne udgave af Mini Caminoen er en special edition.

Den er lavet i samarbejde med Yoga lærer Elenah Noell fra Lifting You. Denne Camino er for dig, der vil krydre dine vandreture med de bedste betingelser for din krop, indledt af fantastiske yoga øvelser.

Elenah guider dig i yogaens univers. Du får hver dag 1 ½ times udendørs yoga. Denne skønne yogapraksis indeholder smidiggørende og styrkende øvelser og stræk, hvor vi sætter gang i blodcirkulationen i alle muskler og smører alle led. Sammen med øvelserne fokuseres der på åndedrættet, hvilket skaber bedre fokus, koncentration og indre styrke. Du mindsker også ømhed i musklerne, ved yogaens dybe stræk. Hver yogapraksis afsluttes med en afspænding af krop og sind. 

Prisen for Mini Camino + Yoga er 4900,- kr.

Du kan læse mere om Elenah på facebook : Lifting you v/ Elenah Noell.

 

En almindelig Mini Camino – hvoraf en af dagene har denne specielle vandre dag med gastronomi i naturen, Det er en ren fest.

 

 

picnicGastronomi i naturen foregår således. Vi kører i bus til start stedet, hvor vi får udleveret vores madkuponner. Herfra går vi sammen med 700 andre glade mennesker en fastlagt rute. På turen er indlagt små pitstop, hvor man med sine kuponner kan bytte sig til smagsprøver af egnens særlige specialiteter og vin. Et af stederne er det fx hjemmelavede ravioli med egnens ost – vendt i smør og salvie og et glas rødvin fra den lokale vinbonde. Der er ca 9 pitstop på turen, der snor sig gennem det smukkeste landskab. Når dagen er omme, tager vi godt trætte, bussen tilbage igen. I de efterfølgende dage, følger vi Mini Caminoens oprindelige program. Vel mødt !

Turen koster 666,- Euro

Jeg ønsker at gøre det umulige muligt.

 

 

 

 

DSC_0029Har du en lille skavank – eller af anden årsag ikke kan vandre mere end ca 5-8 km om dagen… men drømmer om at komme på Mini Camino – så har jeg lavet denne udgave. MINI Mini Caminoen – tager dig med på tur til smukke steder, hvor vi står af og vandre lidt… tager videre på eventyr og nyder udsigter og stilhed… Vi er ude i naturen hele dagen. Er du af den støbning der sætter alle sejl ind – når du har besluttet dig for at gennemføre ? Har du viljen ? Så lover jeg det bliver en oplevelse for livet – smuk og uforglemmelig.

Denne udgave af Mini Caminoen er udarbejdet i samarbejde med Malene Spaabæk Dippel. Malene er clairvoyant, Reikimester, healer og medie. Du kan læse om Malene på hendes hjemme side www.malenedippel.dk

Udover 3 vandredage får hver deltager:

  • 30 min walk and talk session hvor du får clairvoyant rådgivning   
  • 15 min fjernhealing til et bestemt emne efter eget valg
  • 20 min gruppe seance med klarsyn
  • 20 min gruppe seance med meditation/kort trækning
  • 20 min gruppe seance med gruppehealing og mulighed for tilkøb af privat session hos Malene, hvis behovet opstår

Prisen for Mini Camino og Klarsyn er 740,- Euro

 

Denne udgave af Mini Caminoen er udarbejdet i samarbejde med Malene Spaabæk Dippel. Malene er clairvoyant, Reikimester, healer og medie. Du kan læse om Malene på hendes hjemme side www.malenedippel.dk

Udover 3 vandredage får hver deltager:

Reiki 1 indvielsen med undervisning i selvhealing. Forløbet kommer til at foregå om formiddagen, dagen efter ankomst og programmet ser således ud : 

  • Kort forventningsafstemning (hvad forventer du at tage med efter reiki healing 1 med undervisning i selvhealing)
  • Guidet meditation
  • Reiki healing 1 indvigelse
  • Undervisning i selvhealing
  • Spørgsmål og afrunding

Der vil blive udleveret materiale til eget brug, samt tilbud om en telefonisk opfølgning på 20 min. efter 3 uger.  

Malene vil også være tilgængelig undervejs på turene, hvis der dukker spørgsmål eller andet op, hvor der er brug for hendes clairvoyante evner.

Prisen for Mini Camino og Reiki1 er 746,- Euro

Skal dit barn konfirmeres og ønsker du at give en Mini Camino i gave, har du her muligheden. I denne Mini Camino er en af de vigtigste ingredienser på programmet, hygge. Både på vandreturene og i den indlagte egen tid – hvor man kan bruge tiden i swimming poolen, svømme i søen, spise verdens bedste pizza eller blive nusset om på byens wellness center. Der er max 8 pladser på holdet. Du kan ikke sende din konfirmand afsted alene, der skal min. deltage 1 voksen pr konfirmand.

Et helt nyt tema på programmet der indeholder 3 madlavnings kursus dage, efterfulgt af 3 vandredage. På kursusdagene undervises du, og er med til at lave 3 retter italiensk mad, der spises i fællesskab, hvorefter du kan slå mave eller nyde resten af dagen med egentid i byen.

Camino and Cooking indeholder:
7 nætter på hyggeligt hotel med morgenmad, pool, wi-fi og hjertelige værter.
2 dage med italiensk gastronomi madlavnings kursus med chef kokken Pasquale, der tager os med på eventyr i en 3 retters menu, vi både skal være med til at lave OG spise. Masser af tid til at slå mave, slappe af, hygge og udforske området.
1 dag med bagning af det lækreste brød, der efterfølgende spises med Pasquales særlig udvalgte ‘affitati’, kombineret med vinsmagning.
3 dages vandring i den smukkeste natur, hvor vi bare skal nyde forårssol, eventyr, fred og rulle os i god energi.
Lufthavns transfer fra Bergamo lufthavn til Gardasøen og retur.
Dags rygsæk til vandringen, med vand og snack.
Turen foregår fra 14-21/4 2020.
Pris : 920,- euro pr person.

Vidste du at højdeskræk rent faktisk kan kureres ?
Denne tur er lavet i samarbejde med Janne Isselin. Den indeholder 2 sessioner med Janne i Danmark inden turen + 2 vandredage på max 12 km hvor Janne også går med, hvilket giver dig endnu mere tryghed til din udfordring. Du kan på vandreturene få afprøvet og ikke mindst bevist hvor modig du er blevet, uden at vi udsætter os for uoverkommelige stræk.
Janne er lynene skarp og specifikt dygtig på dette område. Hun bruger forskellige metoder, alt efter hvem du er og hvad du har med i bagagen. Du kan læse mere om Janne på www.

Turen foregår 17-20/9 2020. Pris : 720 Euro

I prisen er inkluderet :
3 nætter på hyggeligt hotel med morgenmad, pool, wi-fi og hjertelige værter.

2 sessioner med Janne Isselin i Danmark inden turen.

2 dages vandring i den smukkeste natur, hvor vi skal nyde efterårs solen, eventyret og alt det smukke vi er omgivet af.
Lufthavns transfer fra Bergamo lufthavn til Gardasøen og retur.
Dagsrygsæk til vandringen, med vand og snack.

 

Camino Relax’n no stress er lavet i samarbejde med Hanne Larsen. Vi skal ud over vandre turene nusses om med japansk lifting, nada og pedicure. Der er indlagt egentid, hvor DU bestemmer, om du vil lave ingenting, ligge ved poolen, læse en bog, eller slentre rundt i byen. Det bliver himmelsk, en fryd for sjælen, og jeg kan sige med det samme at Hanne der bl.a. er coach og kraniosakral terapeut er utrolig dygtig på rigtig mange områder. Hun mestre det at hjælpe andre til at få det bedre, på særlig og individuel vis, i sin klinik i Silkeborg, og med hendes dejlige måde at være på, gør hun jorden til et bedre sted at være.
Kom og vær med til 3 dage fyldt med fred og fryd dig med skøn relax.
Du kan læse mere om Hanne på : www.kst-hannelarsen.dk
eller følge hendes facebookside : https://www.facebook.com/vaergodveddinkrop/
Turen foregår fra : 26-30/5 2020.
Pris 746,- euro
I prisen er inkluderet :
4 nætter på hyggeligt hotel med morgenmad, pool, wi-fi og hjertelige værter.
2 dages vandring i den smukkeste natur, hvor vi på hver vandretur gør en pause på et særligt udvalgt sted til 30 min nada, der sætter dig i skøn balance helt ud på celleplan. Og så skal vi nyde forårssolen, eventyret og alt det smukke vi er omgivet af.
1 dag med 75 min japansk lifting, 45 min pedicure og masser af tid til dig.
3 gange nada af 45 min. varrighed
Lufthavns transfer fra Bergamo lufthavn til Gardasøen og retur.
Dagsrygsæk til vandringen, med vand og snack.

Det har banket på længe men det første gang temaet kommer på programmet.
3 vandre dage med vilde udsigter, adrealin, adventure på snoede stier du ikke troede fandtes, syre i benene og bankende hjerte. Det vildeste sus bliver sjælens rus. 100 % adventure.
Turen er udfordrende, den kræver god fysisk form og at man ikke lider af højdeskræk.
Turen finder sted 16-20/6 2020 og koster 666,- Euro

Det er helt normalt at føle et kald. Vi er bare ikke så vant til at bruge udtrykket. Vi kan også bare kalde det, at vi har lyst til at gøre en god gerning for os selv. Give efter og følge vores hjerte, intuition eller sjælens stemme.

13007157_10209296866128688_6374315458913928871_nHele verden over har man i  gamle kulturer brugt Caminoer til klarhed, renselse, selvindsigt og for at fastsætte sit mål i livet. Ofte har de fundet sted i naturen, en rejse i stilheden, uden planlagte resultater og med stille sind, klar til at konfrontere mørket og hvad der end dukkede op, netop for at få afsløret den personlige styrke, retning, hellige visioner og livsformål.

Den vestlige kultur har ikke på samme måde haft tilsvarende. Vi drages og forestiller os, hvordan disse forfædre fik adgang til mysterierne, der findes i kernen af livet. Mange længes efter at vende tilbage til deres åndelige rødder og finde forståelse…det er også et kald. Og med den genopblussende interesse, der ligger for den spirituelle verden, der er nært forbundet med naturen, har vi skabt den moderne camino.

DSC_0182

 

 

 

 

 

Alle kan lave sin egen gruppe. En tur med mødregruppen, mor og datter, fitnessholdet, familien, veninderne, firmaet – alle der selv kan samle et hold kan få sin egen Mini Camino skræddersyet efter ønske og formåen.

Familie Camino er nyt på programmet… Børn er mere end velkomne. De er på slap line, ofte de skønneste læremestre, og de oplever naturen på en beundringsværdig og søgende måde. Her er plads til alle – og jeg er sikker på, at den friske bjergluft gør godt for både store og små. Kilometerantallet er reduceret – men vi skal være ude i naturen det meste af dagen. Vi skal lege, røre ved klipperne, smage på kildevand og lave en smuk mandala, af det vi kan finde i naturen. Der er en lille reduktion i prisen for børn under 12 år.

Vi er alle dedikeret et eventyr – lever du dit?