GAMLE RØDDER.
Det er så rørende. Jeg kan blive helt varm om hjertet, når jeg tænker på, hvor meget gamle rødder kan betyde, når de dukker op på ny, i dit liv. Der er gået lang tid. Du havde måske næsten glemt dem, og så lige pludselig, ud af den blå luft, banker de på, i dit liv igen. På en eller anden måde gør det magiske nærvær, at det føles som om, det var i går, i sidst havde kontakt… Det usynlige bånd, der blev flettet ind i livets tæppe for længe længe siden, tryllebinder fortid med nutid og bliver en vigtig brik for din fremtid. Ofte sker disse møder ikke tilfældigt, der er en mening med det. Selvom du ikke lige kan se det med det samme, så vil du opdage, at der er noget du skal slå øjnene op for, måske noget at lære. Du vil opleve, at deres rygsæk har fået nyt indhold. Den er blevet lappet lidt hist og pist for at dække diverse skrammer, og måske har den fået påklistret en etikette. Trods det, er den alligevel yderst smuk og funktionel. Den ligner egentlig den lille rygsæk de bar dengang… Nu indeholder den bare noget, der på en eller anden måde skal deles med dig – fordi det giver mening for dit liv. Jeg er opmærksom og dybt taknemlig når det sker.