GARDASØEN, Italien

har altid været et kæmpe hit for danske kør selv turister, og er det i stigende grad. Jeg anbefaler gerne nedenstående skønne steder til din kommende sommerferie, påsketur, bededagsferie, forårsopfrisker, bade eller aktivferie, en overraskelse til kæresten eller bare en forlænget weekend væk fra det hele. Her er alt hvad hjertet begærer – her er lunt, romantik i luften, man spiser godt og ofte skinner solen fra en knald blå himmel.
Kontakt mig for booking

Solsikken

Lille skøn lejlighed i ægte italiensk residence, perfekt til 2 og med plads til 4. Pool og kun 200 m til stranden. Køkkenalrum med sovesofa, 1 soveværelse med dobbeltseng, bad og toilet i et plan. Lille terrasse, for og baghave, 2 swimmingpools og privat parkerings plads.

Pris: 5500 kr. pr. uge

 

Begge lejligheder ligger i byen Toscolano-Maderno på Gardasøens vestbred. Inden for gå afstand har du supermarked, restauranter, færgeforbindelser, det lokale marked og meeting point for guidede  vandre og cykelture i bjergene.

Carla´s hybel

Bo i de  gamle gader med kun 400 m til byens lille torv, der ligger helt ned til vandet. Lille skøn lejlighed i 2 plan og adgang til poolen. Perfekt til 2 og med plads til 4. Soveværelse med dobbeltseng, toilet og bad, køkkenalrum med sovesofa.

Pris: 4500 kr. pr. uge

I lejlighederne finder du en mappe med super instrukser til hvad man kan foretage sig, hvad enten man er til bjergvandring, vinsmagning, shopping, wellness, cykelture, solbadning, fiskeri, maleri udstillinger, kirkebesøg, storbyudflugter, arkæologi eller ren afslapning. Der ud over ligger der en eventkalender med områdets aktiviteter, så som lokale byfester, koncerter, gastronomiske oplevelser, fyrværkeri og ugentlige markeder i netop den uge du holder ferie.  Jeg vil naturligvis hjælpe på forhånd- så du/i har mulighed for at planlægge et super ophold allerede hjemmefra.

Regler

Ankomst efter kl 13 og afrejse inden kl 10. Depositum : 50 % af den samlede lejepris betales på booking tidspunktet, og er gyldig som reservation. Det resterende beløb betales 2 måneder inden opholdets start. Såfremt bookingen foretages mindre end 2 måneder inden ferien finder sted, skal det fulde beløb indbetales på booking tidspunktet. Ved afrejse skal lejligheden efterlades i ryddelig stand. Da vi ikke selv ryger, og mange ønsker at leje en røgfri lejlighed, beder vi om at evt rygning foregår udenfor. Husdyr er ikke tilladt. Der er sengetøj og et håndklæde pr person. Viskestykke, klarklud og opvaske svamp/sæbe. Det er en god ide selv at medbringe badehåndklæde/badelagen til pool og strand.

Priser

Priserne er pr uge og for max 4 personer.

Solsikken 5500 kr. pr. uge

Carlas hybel 4500 kr. pr. uge

Lufthavns transfer Bergamo tur/retur 1100 kr.

Afbestilling

Kan ske op til 6 uger før feriens start, hvor det indbetalte beløb tilbageføres med et fradrag på 20 %.